Det har gått så altfor langt, jeg innser det.

40-årskrisen som eskalerte da nåla på vekta spratt høyt på et legebesøk for et par år siden har på ingen måte dempet seg.

Den har riktignok gått litt opp og ned, men nå er vi på en høyde.

En av de tingene krisen har medført er at jeg har investert i en såkalt pulsklokke som jeg møysommelig bruker til å mate data og app med en masse informasjon som jeg egentlig ikke vet hva jeg trenger til.

Men det har funket som motivasjon for meg. Jeg får logget det jeg løper eller sykler og ikke minst: Jeg får lagt det ut på appen og således dårlig kamuflert skrytt til andre personer (les, menn) som har nådd samme krise.

Så en dag skjedde det: Klokka sluttet å virke. Jeg følte meg naken da jeg la på sprang. Ingen puls. Ingen kilometerfart. Ingenting.

Og når man ikke får lagt økten ut på appen, har da egentlig økten skjedd?

– Nei, mente en «venn». Man kunne da ikke bare legge ut en treningsøkt uten å dokumentere det hele med GPS-signaler og puls!

Det ble med den ene turen før jeg kom meg på sportsbutikken og investerte i en flunkende ny klokke. Nå med enda flere (ubrukelige) funksjoner.

Personer i de nære relasjoner himler nok med øynene over dette, men om det er det som får meg ut av sofaen så må et vel være bra?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.