Men trenger du å lufte drøvelen eller finne en god grunn til å salte opp noe popkønn, så er temaet tipp topp.

Inspirert av en påstand om at Ap-politikere henger over skuldrene til HA-journalister, forandrer titler og bestemmer innhold, ble en halvtime på internettet en videre reise i en mørk og dyster verden.

Som for eksempel teorien om at dronning Elizabeth og den britiske kongefamilien er reptiler. Dog er det ikke bare i Buckingham Palace du risikerer å bli hypnotisert av et blikk fra en øgle. Kongefamilien er visstnok bare en del av en verdensomspennende maktelite, hybrider mellom romvesener og mennesker. De kan kontrollere hjernen din.

Den amerikanske presidenten har forøvrig også stålkontroll på de fleste kjendiser over dammen. Så den egentlige grunnen til at Britney Spears og Miley Cyrus oppfører seg fælt, slik at de havner i overskriftene, er fordi det drar oppmerksomheten vekk fra politiske spørsmål. Artisten Pharrell er forøvrig også en vampyr.

Har du en katt i huset? Slå alarm. For malinga når du koser med den, er egentlig lyden av en opptaker. Kattene er nemlig sendt til jorden for å overvåke oss på vegne av romvesener. Det er derfor de kan se så godt i mørket. Så må vi ikke glemme at jorda faktisk ER flat. Det er det nemlig mange som er overbevist om:

Nå håper jeg at denne teksten går gjennom sensuren, slik at sluttpoenget også kommer med: skal du hoste opp en god røver, legg i det minste litt sjel i det. Eller forsøk med begge beina på jorda. Samtidig.

God konspiratorisk helg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.