Jeg er reisesjuk. Og da ikke på en slik måte at jeg spyr i baksetet eller i posen som ligger i baklommen til flysetet foran meg. Men reisesjuk på den måten at jeg vil ut. Med koffert eller bag. Ut å loffe. Se andre steder.

Sånn reisesjuk. Og siden det ikke finnes annen kur for sådant enn nettopp å reise, så ble det tatt en styrebeslutning på at jeg skulle sitte ned foran den bærbare og se litt på hvor disse flyselskapene som stadig vil meg så vel i innboksen kunne ta meg. Jeg tar konklusjonen først. Og kommer nærmere tilbake til begrunnelsen. Men konklusjonen er som følger: jeg hater å booke flybilletter og hotell og alt det som dessverre må til for at jeg skal få dratt skroget mitt av gårde til fjerne himmelstrøk. Booking av reiser – særlig flybilletter – får meg nesten alltid til å dra av strikken. Jeg har ikke spesielt lang lunte på sånn pjukkel, og – ja – jeg vedgår at det kan ha gått en kulepenn eller to i veggen opp gjennom årene i jakt på ferieopplevelser.

Slå til nå, Trond, sto det i eposten som kom fra flyselskapet. De kunne lokke med flybilletter som ikke kostet stort mer enn ei god flaske vin til fredagskvelden. Så Trond slo til. På en måte. Men han fant ikke et eneste flysete til den prisen disse bandittene lokket med. Det var alltid et ett-tall foran den prisen som gliste mot meg fra tilbudseposten. Men så. brått. Dukket det opp noe. Så jeg klikket av gårde, svarte ja til bagasje og nei til forsikring mot meteorittregn og grevlingangrep. Og kom så fram til oppgjørets time. Og en kald beskjed om at det dessverre ikke var flere billetter tilgjengelige til den prisen de akkurat hadde sagt at jeg kunne få kjøpe.

Så jeg søker videre. Og føler meg på generelt grunnlag rundlurt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.