Vi skulle flydd halve kloden rundt. Østover, kanskje. Og kjørt taxi under gule og røde neonlys, med sjåfør som snakket fort i telefonen på et språk vi på ingen måte forsto. Og så skulle en mann med hvite hansker åpnet bildøren og ønsket oss velkommen. Vi skulle gått inn i resepsjonen og blitt geleidet til en suite på toppen.

Så skulle vi sittet der, i baren på Park Hyatt. Og jeg skulle vært fortapt i oversettelsen, akkurat som i den filmen som er den beste filmen noensinne laget om ensomhet. Og jeg skulle nippet til et glass whisky og latt sløve jazzy toner smøre øregangene, som sikkert fortsatt var litt trette av jetlyden etter så mange timer på flyet.

Karaoke har jeg aldri skjønt meg på, så det måtte blitt noe annet til nattlig underholdning. Kanskje hadde det vært mer enn nok å bare gå en tur under neonlysene. Aller helst ville jeg bare sitte der, i den baren, og se på mennesker komme og gå. Scarlett hadde kanskje gått og lagt seg, men vi var for våkne og for langt ute av tidsinnstillinga. Så vi bestilte en til fra baren, i det sangerinnen i den lange røde kjolen ba om å bli flydd til månen.

Der nede på bakken var det natt. Oppe i baren var det en annen tidsregning. Det var ingen som ringte hjemmefra om ting man hadde glemt. Det var ingen som ringte i det hele tatt. Man ringer simpelthen ikke til noen i baren på Park Hyatt. Det må ha vært morgen da trommene sang og bandet spilte Just like honey. Sangen som får en til å ville løpe etter en taxi i gatene med frakken flagrende. Man kan se Scarlett i en stor folkemengde når man løper. Men innerst inne ville jeg bare bli. Man løper ingen steder fra baren på Park Hyatt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.