Etter en vel rolig vinter, som undertegnede tidligere har beskrevet i denne spalte, hvor fysisk form og kroppsvekt hadde gått kraftig i motsatt retning i fire kontinuerlige måneder, var det duket for starten på en snuoperasjon.

På flyet ned lot jeg meg ikke bli påvirket av dem som gumlet sjokolade og åpnet sin tredje øl til tross for flyet gikk grytidlig om morgenen.

Vel framme på det afrikanske kontinentet, (en mer spennende måte å omtale Gran Canaria på) lot jeg meg heller ikke påvirke av de samme landsmenn som gjerne startet dagen med en frokostøl og som hadde skjorta åpen av den enkle grunn at knappene ikke lot seg kneppe igjen.

I stedet for gikk jeg, og løp jeg, et ganske betydningsfullt antall kilometer der nede.

Jeg sto opp tidlig, spiste relativt sunt og bedrev fysisk aktivitet.

Det var ikke helt Frank Løke-takter. Jeg var med familien. Jeg tok en is og fem, men jeg var sikker på at min atferd der nede skulle fungere som et motivasjonsøkt etter en relativt slapp vinter.

Vel hjemme, etter åtte dager i utlendighet, gikk jeg selvsikkert inn på badet hvor gjenstanden som hadde vært slem med meg hele vinteren, badevekten, sto parat og ventet.

«Hva i huleste granskauen er dette for noe», nærmest skrek jeg ut.

Skrek gjorde også badevekta:

To kilo opp!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.