«Fogden!», tenkte jeg – og ble litt skvetten. Noget fortumlet låste jeg opp, bare for å finne to små damer på rundt fem år.

– Hei!

– Eh ... Hei! Men ... Hva?

– Vi ville bare si hei.

– Åh ... Ja, nei, men det er jo hyggelig, da.

– Har du kjæreste?

– Oi. Ehm ... Nei, jeg har vel ikke det ...?

– Skal du få deg kjæreste?

– Neeei, jeg vet ikke helt, altså. Tror kanskje ikke det er noe for meg ...

– Hmm.

– Ja, hvis ikke mammaen din har noen veldig hyggelige venninner, da.

– Det har hun. Bor du helt alene?

– Ja. Eller nei, jeg har leieboer, da. Han er grei.

– Hvor bor han?

– Ja, nei, han har et rom oppe. Oppi der.

– Åja.

– Ja ... Det kan du si.

– Åkei, ha det!

– Ja, nettopp ... Ha det bra!

Wow! Jeg brøt umiddelbart ut i latterkrampe etter at jeg lukket døra. Jeg er mest imponert over at det fortsatt finnes barn som gjør sånne litt rare og morsomme ting. De reddet hele dagen min. Nå spørs det bare om det dukker opp en haug med rødvinsmarinerte kvinner i 40-årene på døra mi. Men da er det ikke sikkert at jeg tør å åpne, altså.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.