Ryggen på bøkene skal inn i hylla nå, sånn at det blir umulig å skille krim og fantasy, mens eselører skal fram i lyset. Det er trenden for 2019 – og et av de mest idiotiske interiørtipsene feltets fagfolk noen gang har kommet opp med. Problemet med bøker er visstnok at de har så mange ulike farger på ryggen at det er stygt å ha dem stående framme. Eller hjemmekoselig, som mange av oss kaller det.

Om fargene skulle være et problem, tenker jeg sånn helt umiddelbart at det vil bli enda mer problematisk å vende titler og forfattere inn og sidene ut. Du skal kjenne din bokhylle skrekkelig godt om du med en sånn løsning evner å finne igjen noe som helst.

– Det er det mest tåpelige jeg har hørt! Det blir omtrent som å legge fjernkontrollen til tv-en opp ned, utbasunerte jeg i sofakroken forleden dag, og illustrerte innvendingen med å snu de to fjernkontrollene. To sorte, rene undersider vendte mot oss fra det mørke salongbordet. Det så dessverre rent stilfullt ut. Støv mellom knappene er man i tillegg forskånet for. Antakelig blir dette en ny trend.

Mitt hardtslående eksempel fungerte dårlig, særlig ettersom vi nå har begynt å legge fjernkontrollene med buken i været, men jeg kan godt begynne å gå med genseren bak fram eller sokkene vrange for å illustrere hvor idiotisk bokhylletrenden er. En kompis dekker allerede på bordet med tallerkener og glass opp ned når familien skal spise middag. Stort sett går det greit, men det blir en del søl når han serverer suppe.

Bokhyllene mine blir som de er. Det er andre interiørtrender jeg gleder meg mer til. For eksempel gleder jeg meg veldig til den dagen det blir trendy å la oppvasken stå på benken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.