Herr Glom er tilbake til den besværlige hverdagen igjen. Rent arbeidsmessig går det strykende, men antrekksmessig har han noen utfordringer. Det siste slo han selv fast der han sto med en gul T-skjortekrage struttende ut fra en høstlig genser.

Overgangsfasen er ikke enkel. Sommerjakka er for kald nå, og et par minusgrader forsvarer ikke den digre boblejakka. Hustrig vær gir kreativiteten et løft på morgenkvisten. Og når yr.no i tillegg byr på både 10 og 12 plussgrader utover dagen, gjelder det å stille forberedt for det også. Det gjør Herr Glom. Han kler seg med en viss optimisme, og han bryr seg ikke nevneverdig om hvorvidt T-skjortekragen og genseren ikke helt skulle stå i stil. Samtidig liker han en shoppingrunde i ny og ne, og han er godt utstyrt.

Men så er det nå engang sånn at uansett hvor anselige klesmerkene måtte være, er det ikke alltid de passer sammen. Derfor lanserte Herr Glom forleden det som fortoner seg som en briljant idé: «Jeg lurer på om jeg ikke skulle ha 30 prøvedukker stående ferdigpåkledd, jeg, så kunne jeg bare ta med meg en av dem inn på badet om morgenen», sa han. Resten av familien kikket vantro på hverandre. Vi så for oss distriktets største walk-in closet: 30 påkledde dukker stående på geledd, med klessammensetninger godkjent av familiens høye råd. «Så kan vi gå gjennom klærne mine og finne skjorter og gensere som passer sammen en gang i måneden», fortsatte han og spurte om noen av oss visste hvor han kunne få fatt i 30 prøvedukker.

Jeg hadde ikke helt sett den komme, men plutselig går Herr Glom outfit-bloggerne en høy gang.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.