Kroppen er litt uggen, halsen litt sår og humøret er kanskje ikke helt på topp.

Da hjelper det med et smørblid konduktør.

For det er akkurat det han er: smørblid.

Litt godrund i kjakan med smilende øyne à la Pølse-Hansen og et usedvanlig godt humør.

Når han kommer nynnende, eller kanskje var det plystrende, inn i vognen og sjekker billettene og serverer en fin kommentar, kan man ikke unngå å smile selv, og det er akkurat det denne konduktøren gjør.

Han har god tid og man kan se hvor godt han trives i jobben sin. Man kan rett og slett ikke unngå å la seg smitte av mannen i uniform.

Det er mange slike konduktører, men denne går enda lengre og jeg klarer ikke å unngå å følge med og kjenne nakkehårene reise seg da han henvender seg til hun som nok er det eldste menneske på togsettet.

Damen er ikke i sin beste fysiske form og konduktøren tar seg god tid med henne, setter seg ned på huk og spør om det går bra med henne.

Om han kanskje skal finne en kopp kaffe som hun kan kose seg med.

Damen takker høflig nei og konduktøren tusler videre nedover togsettet.

Sånne folk gjør hverdagen så mye bedre.

Og tenk hvor mye bedre de gjør den for seg selv.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.