Det er ikke alltid man kan gi de betegnelsene på en fotballspiller. Men den hardtarbeidende angriperen til Hamarkameratene på 80- og 90-tallet med nærmere 50 nettkjenninger, gjør nå en om mulig enda viktigere jobb for klubben i sitt hjerte. Målene er mange og store, arbeidsinnsatsen enorm.

Men i motsetning til den gang han skåra mål og ble hyllet av publikum på Briskeby, i gågata og i avisene, er det i dag en arbeidsinnsats som ikke får de store overskrifter. Ingelstad er i dag daglig leder, markedssjef, sportssjef, økonomisjef for HamKam Fotball.

I tillegg er det han som står på stand i helgene når klubben skal vise seg fram, han fronter det viktige prosjektet Utafor - Innafor ved å dra med masse sportsutstyr ut slik at barn og unge som ikke har tilgang på slikt kan få låne eller få det gratis. Stein Arne er en mann som betyr alt for HamKams muligheter til atter en gang klatre mot fotballtoppen, der sola skinner. For vi har fortsatt tenkt oss dit.

Det er selvfølgelig mange flere som bidrar betydelig på Briskeby, ikke minst økonomisk og i styret. På treningene jobber Kenta/Twiddy/Høgmo og gutta knallhardt for å lykkes, og det er et stort apparat med frivillige som står klare til å ta imot publikum til seriestart lørdag mot Nybergsund.

Men det er nok få som vet hvor mye Kammas nr. 10 i «gamledager» i dag legger ned av arbeidsinnsats for å lykkes med å få Kamma på beina igjen. De hjemme hos Stein Arne vet det, og noen få andre. Men for alle oss andre som gleder oss til ny sesong med grønt og hvitt, husk at det er en goalgetter og arbeidshest som hver dag gjennom hele vinteren har lagt sjela i å igjen gi oss stolte øyeblikk på Briskeby. Og i år kommer de øyeblikkene – det er bare å møte opp å se selv.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00