HA er full av artikler om ny jernbane gjennom byen om dagen. Ledere i jernbaneverket står frem og har løsningene. De tror de har all makt og myndighet. Men for et rot om Aftenposten har rett.! Aftenposten melder nemlig under et bilde av en kaotisk byggeplass: «Nye Veier og Jernbaneverket inngår milliardkontrakter. Men ingen norske myndigheter har som oppgave å sjekke om reglene følges. Nå vil eksperter på korrupsjon gjøre som i Sverige.» Jeg må si jeg har liten tiltro til jernbaneverket i Norge. Vi vet jo at det er vanskelig å bygge veier og jernbane i Norge. Men litt mer matematisk presisjon skulle være mulig.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.