Grete Solli fra Arbeiderpartiet hevder i et innlegg at Arbeiderpartiet skaffet Hamar full barnehagedekning på nittitallet. Det stusser jeg litt på. Særlig fordi HA hadde en artikkel så sent som 16. desember 1998 hvor det framgår at det ikke er full barnehagedekning i Hamar.

Derimot kan barnehagesjef Anne Dorothea Bergh i HA 29. januar 2005 gledesstrålende fortelle at det er full barnehagedekning, og at 98 prosent av alle barn mellom 3 og 5 år i Hamar går i barnehage. «Dette er ganske fantastisk» uttaler Bergh til HA.

Jeg vet ikke om jeg skal bruke «fantastisk» om HAs elektroniske arkiv. Men det er i alle fall særdeles nyttig for å finne ut hvem som har sagt og gjort hva opp gjennom årene.

Jeg vil anbefale Grete Solli å sjekke der neste gang hun har behov for å skrive om historien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.