Meninger

Undertegnede hadde ikke tenkt å dumme seg ut med å kommentere eller svare på leserinnlegg fra markeringstrengende nykommere fra Frp. Men når jeg nevnes med navn i avisomtale gjør jeg et unntak.

Det er tydelig at Frps representant har markeringsbehov. Det må han gjerne ha, men ikke la det gå ut over andre med og med navn. Å bli hengt ut slik synes jeg er sårende.

Jeg har vært i kommunestyret i fire år. Jeg har aldri bedt om permisjon før onsdag 18. november 2015. Jeg kjørte min samboer på Bærum sykehus 17. november til en stor operasjon. Jeg fikk da beskjed at hun ville bli utskrevet torsdag 19. november 2015. Jeg skulle kjøre og hentet henne. Det var avtalen.

Jeg avtalte at jeg ikke kom på besøk på onsdag 18. november, for da var det kommunestyremøte. Rett før jeg skulle møte i kommunestyresalen klokken 13.00 fikk jeg beskjed at hun kom til å bli utskrevet samme dagen.

Jeg hadde ingen mulighet på så kort varsel å få noen til å komme i mitt sted. Jeg avtalte at jeg skulle prøve å få med meg kommunestyret og så hente henne. Vi avtalte at jeg skulle prøve å være der før klokken 21.00. Det var ikke flere saker enn at jeg trodde vi skulle være ferdig tidlig.

Jeg søkte om permisjon fra klokken 17.00. Dette var eneste gangen jeg har søkt permisjon under et møte. Jeg trodde syketransport var gyldig grunn. Jeg trodde heller ikke at jeg skulle bli hengt ut med navn for en kort permisjon for en gangs skyld. Jeg valgte å være til stede så lenge jeg kunne. Jeg skulle tross alt kjøre nesten 350 kilometer etter endt møte.

Så vil jeg oppfordre Frps representant til å se inn i eget parti både når det gjelder permisjon, påkledning, daukjøtt, folk med uføretrygd som møter på møter og i kommunestyret, og som ødelegger for valgdeltakelsen. (Tatt fra tidligere avisinnlegg).

Jeg trodde legene i kontakt med NAV gjorde jobben med å og avklare hva folk kan gjøre og ikke gjøre.

Jeg kunne også gått på person, men så langt hadde jeg ikke tenkt å gå. Jeg klarer å skille person og sak. Hadde mor levd, så hadde hun sagt at slike snørrunger skal du ikke bry deg om. Mor lever ikke. Derfor har hun ikke fått sagt det til meg, og da er det usagt.

Jeg vil innstendig be Frps representant om å lese om folkeskikk og hvordan man omgås mennesker i alminnelighet, også i tilfeller der representanten har avvikende syn i en diskusjon.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.