Over fem tusen flyktninger/migranter rant inn på sykler fra Russland over Storskog i Finnmark på tre-fire uker nå i høst. Dette kunne vært totalt unngått om regjeringen hadde lyttet til de forslag Russland hadde i denne saken. Stortingsrepresentant og utenrikspolitisk talskvinne i Senterpartiet (Sp) Liv Signe Navarsete gir justisminister Anders Anundsen en skikkelig politisk ørefik for at han «sov i timen» mens flyktningene toget inn i tusentall på sykler fra Russland og inn i Norge.

Nå bruker regjeringen store pengebeløp og ressurser ellers for å få de fleste av disse flyktninger/migranter tilbake over grensen og inn i Russland. Justisministeren og Frp har sine «svin på skogen» i denne saken og må gi sin forklaring til Stortinget.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.