Det har de gjort hvert år siden 2014, og det kommer i all hovedsak de 130 000 rikeste i landet til gode. Mest til de 1.300 rikeste.

Dette er en villet politikk fra Frp, som de gjennomfører med åpent sinn.

Samtidig som at Frp passivt ser på at trygdede (pensjonister), uføre, arbeidsledige, og arbeidstakere i ikke-akademiske yrker + skift- og turnusarbeidere - ikke får ta del i lønns- og velstandsutviklingen til de øvrige i samfunnet.

Og av den grunn blir stadig mer fattige, nedsyltet i gjeld, og må ty til svindyre forbrukslån - for å kunne eksistere i det høyrepartiene kaller for et «velferdssamfunn».

Norske arbeidere/trygdede sitter nå med rundt 117 milliarder kroner i forbrukslånsgjeld. Bare i 2018 gikk 470 000 av disse lånene til inkasso ifølge finanstilsynet.

Mitt i dette uttrykker Fremskrittspartiets sentrale ledelse – verbalt – at de er «bekymret for utgiftene til folk flest for flere og økte bompengeutgifter».

Dette viser en form for dobbeltkommunikasjon, og en mistolkning av den virkeligheten som summen av Frps politikk faktisk påfører «folk flest».

Fremskrittspartiet skyver med andre ord de fattige foran seg – og later som de de bryr seg om dem - i jakten på mer rikdom til de rike.

Husk: Flere, og økte bompengeutgifter, er det faktisk Frp som selv har foreslått og stemt på, med visestatsminister/finansminister Siv Jensen (Frp), og samferdselsministrene Ketil Solvik-Olsen/ Jon Georg Dale (Frp) i spissen.

Og som har påført samfunnet og «folk flest» betydelig gjeld og økte utgifter i hverdagen. En økonomisk politikk som kan sette store begrensninger på fremtidige regjeringers økonomiske handlefrihet i videreutvikling av velferdsstaten.

Denne måten å drive politikk på fremstår som både falsk, uredelig og løgnaktig!

Snart seks år med Frp i regjering, viser oss at de fremfor noe annet parti vil avvikle og avfinansiere velferdsstaten gjennom sin finanspolitikk - og på denne måten øke inntektsforskjellene dramatisk i Norge.

Dette i mangel på en rettferdig fordelings- og skattepolitikk, og fordi Frp ønsker et annet samfunn – som de selv kaller «velferdssamfunnet». Det vil si et samfunn som er forbeholdt de rike å kunne eksitere i.

Fremskrittspartiet har på denne måten selv dokumentert at de ikke bare er et uansvarlig parti – men også som et parti det ikke er mulig å stole på!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.