Vi i Frp er ikke i tvil om at folk i Ringsaker gjerne ser en frysing i eiendomsskatten, og en redusering på sikt. Folk betaler mer enn nok i skatter og avgifter allerede, og det er vår oppgave som politikere å forvalte disse pengene med respekt og fornuft.

Dessverre har vi å gjøre med et parti og en ordfører som har blitt så maktarrogante at de ikke engang gidder å bruke tid på å gjøre hverdagen til folk i Ringsaker bedre. Det er tydeligvis helt greit å opprette nye stillinger og øke lønnsutgiftene med over 50 millioner kroner i kommunen.

Hvem betaler denne moroa? Jo, du kjære leser. Vi i Frp vil ikke sitte stille og se på en slik sløsing med våre midler. På vegne av alle bilister og boligeeiere i Ringsaker så skal dere vite at vi i Frp jobber for dere. Ap beviste 21. desember i fjor at de ga blaffen i dere.

Hvordan har det blitt sånn? For all del, mye ved budsjettet er bra. Noe er også veldig bra ved at vi bygger nye skoler og legger til rette for flere arbeidsplasser for å nevne noe. Men ting kan forbedres. Forbedres mye ved hjelp av enkle grep. Derfor er det oppsiktsvekkende at det største partiet i Ringsaker ved ordføreren ville forkaste alle gode forslag fra samtlige partier bortsett fra sitt eget. Medlemsmøtet i Ap hadde allerede bestemt budsjettet på forhånd.

Tror virkelig Ap at de selv er så gode at de ikke trenger å høre på andre? Ordføreren vår skal jo tilsynelatende være omgjengelig og lyttende. Hadde det ikke da vært greit å kontakte gruppelederne for de forskjellige partiene tidligere hvis de hadde innspill som kunne blitt tatt med i vurderingen? Her viser jo Ap en betydelig maktarroganse og total mangel på respekt for demokratiet.

Redaktør Freng i Ringsaker Blad synes tydeligvis dette er helt greit. Mektige Ap sier han. Vel. Det kan nok diskuteres hvor mektige de er. Vi ser betydelige svakheter og slitasje. Nesten som en halt hest som venter på hjelp. Og det er der vi i Frp kommer inn i bildet. For å hjelpe ordføreren og Ap med å gjøre Ringsaker kommune enda bedre. For det er helt tydelig at de trenger den hjelpen.

Så håper vi at alle kommunestyrerepresentanter i Ringsaker har brukt jula godt og har krefter til å starte på nytt i 2016. Også til Ap-representant Jørn Eriksen. Hvis han har så store problemer med blodtrykket når vi taler for å gjøre hverdagen til folk enklere, så anbefaler vi å søke ordføreren om fritak. Helsetilstanden er bekymringsfull dersom ikke Ap tar oss på alvor i fortsettelsen. Men det går nok greit, det vil nok synke inn for de fleste at Frp har kommet for å bli med på styringen av Ringsaker i fremtiden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.