Regjeringen har bestemt at Hedmark og Oppland skal få felles fylkesmann. Dette skal skje fra 1. januar 2019. Det betyr at stillingen som felles fylkesmann vil bli besatt i løpet av sommeren. Regjeringen har også bestemt at Hedmark og Oppland skal utgjøre en region, med felles administrasjon. Det betyr at Innlandet går fra å ha to fylkesadministrasjoner til å få en felles. Vi i Høyre, både i Hedmark og Oppland, mener dette er en god løsning. Ved at vi samles blir vi sittende i den samme båten. Det er når vi sitter i samme båt, at vi ror i samme retning. For å lykkes med dette prosjektet, er det viktig at vi behandler hverandre som likeverdige partnere. Det er ikke slik at det ene fylket skal spise det andre. Derfor mener Hedmark og Oppland Høyre at fylkesmannsembetet skal lokaliseres på Lillehammer, mens politisk ledelse og administrasjon skal ligge på Hamar. Vi i Høyre mener nå at det er tid for et taktskifte, der vi fokuserer på det vi kan få til sammen, istedenfor å krangle om lokalisering.

Gruppeleder for Høyre i fylkestinget i Hedmark

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.