Jeg fikk lyst til å skrive noen ord i Debatt igjen, selv om de som leser Debatt sikkert synes jeg skriver mye rart når jeg førstes skribler litt.

Akkurat nå forundrer jeg meg mest over reklame, priser og pristilbud. Postkassa flyter over av reklame for sportsartikler, el-varer og møbler. Hvordan kan de greie seg når de tilbyr å selge varene sine for 50-70 prosent under den normale prisen? Jeg har drevet butikk (kolonial) en del år jeg også, men jeg måtte plusse på 50-70 prosent, jeg. Enda var det bare så vidt «båten bar». Når byggevareforretninger averterer med 50 prosent tilbud på enkelte varer uten å oppgi prisen, blir det ekstra vanskelig å være forhåndsorientert rent prismessig.

1. februar leste jeg merkelige tilbudsannonser i Østlendingen. På side 7 averterer Kiwi for 220 gram strimlet svinekjøtt til 19.90 kroner. På samme side står det «Vi gir oss aldri på pris». På side 11 averterer Rema 1000 for 250 gram strimlet svinekjøtt til 15 kroner. Prisforskjellen her er 31,-. Jeg må totalt ha misforstått hvilken prisvei Kiwi har tenkt på i sin annonse.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00