Jeg fikk lyst til å skrive noen ord i Debatt igjen, selv om de som leser Debatt sikkert synes jeg skriver mye rart når jeg førstes skribler litt.

Akkurat nå forundrer jeg meg mest over reklame, priser og pristilbud. Postkassa flyter over av reklame for sportsartikler, el-varer og møbler. Hvordan kan de greie seg når de tilbyr å selge varene sine for 50-70 prosent under den normale prisen? Jeg har drevet butikk (kolonial) en del år jeg også, men jeg måtte plusse på 50-70 prosent, jeg. Enda var det bare så vidt «båten bar». Når byggevareforretninger averterer med 50 prosent tilbud på enkelte varer uten å oppgi prisen, blir det ekstra vanskelig å være forhåndsorientert rent prismessig.

1. februar leste jeg merkelige tilbudsannonser i Østlendingen. På side 7 averterer Kiwi for 220 gram strimlet svinekjøtt til 19.90 kroner. På samme side står det «Vi gir oss aldri på pris». På side 11 averterer Rema 1000 for 250 gram strimlet svinekjøtt til 15 kroner. Prisforskjellen her er 31,-. Jeg må totalt ha misforstått hvilken prisvei Kiwi har tenkt på i sin annonse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.