Sven E. Godager kaller undertegnede for en mester i forvrengte fakta uten å forsøksvis gi noen form for begrunnelse. Godager unnskylder egen bruk av forvrengte fakta med at det handler om «symbolikk, matter of speech». Jeg klarer ikke å forstå poenget med å bruke feil fakta begrunnet med symbolikk.

Sven E. Godagers innlegg 3. april.

For meg er bevisst bruk av feil fakta i prinsippet likestilt med tyveri. Jeg ser ingen prinsipiell forskjell mellom å tilrane seg folks meninger basert på feil fakta, og det å tilrane seg materielle goder. Godagers ubegrunnede personangrep og hans bruk av feil fakta representerer en unødvendig forsøpling av jernbanedebatten.

Eldre menn burde opptre som forbilder for yngre generasjoner. I jernbanesaken ser vi dessverre mange eksempler på det motsatte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.