Under Senterpartiets landsmøte 20-22. mars. mars i år ble det fremmet et forslag om at folk som bor i rovdyrnære områder må få rett til å bevæpne seg med pepperspray for å verne seg mot rovdyrene.

Da var det en glup debattant som mente å vite at det ville være vanskelig å komme så nær ulvene, at pepperspray ville ha noen virkning. Jeg undrer meg på om denne debattanten hadde oppfattet det slik at pepperspray, kunne brukes som våpen ved ulvejakt.

Noe helt annet er det hvis ulven skulle angripe. Da kommer den sikkert nær nok for at pepperspray kunne komme til nytte, for å berge livet.

Min tillit til Viltforvaltningen blir bare mer og mer svekket.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.