Politikerne i alle partiene unntatt Senterpartiet, Rødt og SV er livredde for å snakke om EØS.

Ågot Valle er et ideal når hun sier klart at hadde hun sittet i Nobel-komiteen hadde det aldri blitt noen fredspris på det maktsjuke, korrupte systemet EU, som ikke har noen andre interesser enn å støtte internasjonale næringskonsern Europa.

I England har lønningene gått ned hvert år de siste årene fordi innvandrere og etter hvert også landets egne innbyggere tar hva som helst av arbeid for å overleve.

Det er et rotterace mot bunnen som også NHO, AP og Høyre vil ha i Norge.

Fagforeningsknusing, fjerning av ansatte sine rettigheter og mafiatilstander er jo noe de ikke går særlig kraftig ut mot.

Hver eneste gang EØS kommer opp som tema flykter media og politikere unna fortere enn om de hadde fått en rakett «i ræven» for å si det på bergensk.

Nå er tiden inne til å få en folkeavstemning om bedrageriet og husmannskontrakten vi er dradd inn i for mer enn 20 år siden.

Gro Harlem Brundtland var så redd for folket at hun fiksa dette på bakrommet. Der sitter fortsatt Høyre og AP sammen. Nå har visstnok Siv Jensen skiftet side.Er det noe hun kan er det å snu kappa etter vinden.

Hadde folket fått bestemme om EU skulle bli noe av hadde det aldri skjedd.

Det viktigste av alt også for norske politikere og aviser, er å holde oss for narr, fikse ordninger så pengemakta i Norge kan fortsette å vedde på børsen og slippe å betale skatt.De er livredde for å miste privilegiene sine som norske politikere beskytter.

Da er det viktig å holde diskusjoner lukket, ikke få ut noe i media eller i det hele tatt angripe nei-folk med de underligste argumenter.

Fysjom!!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00