Nærheten til Hamar og Mjøsa, flotte naturområder, gode barnehager og skoler og et bra servicetilbud gjør Ottestad til Stanges mest populære sted å flytte til. Det gjør også at det blir et veldig press på dyrka mark. Derfor må den store utbyggingen i Åkersvika Hageby ønskes hjertelig velkommen! Dette er alternativet til å bygge ned dyrka mark! Nærmiljølista skriver at de ønsker at utbygging og fortettingen i Ottestad bør holdes på vent, fordi det må bygges veier og nye skoleplasser først. Ja, må det det? Det er jo en klassisk «høna og egget»- problematikk. For det er jo faktisk de nye skattebetaleres penger som skal være med på å finansiere nye tilbud. Og vi må huske at planen for ferdigstillelse av hele Åkershagan ikke er før i 2025. At vi lar dyrka marka ligge, er jeg helt enig med Nærmiljølista i, men da må vi åpne for utbygging andre steder. Det er en pris vi må betale for å la dyrka mark i fred.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.