Jeg ser i HA 6. juni at ordfører Einar Busterud har samme problem som andre med å svare på spørsmål i HA som blant annet gjelder egne uttalelser om midtøstenkonflikten.

I spørsmål 1 fikk jeg ikke svar på hvordan Norsk Folkehjelp kan drive hjelpearbeid på et sted hvor de ikke slipper inn.

Jeg fikk heller ikke svar på spørsmål 2, om hvordan Hamas kan få tilgang til tusenvis av raketter fra Iran. Dette er jo underlig, siden Busterud mener at Gaza er et lukket fengsel.

Jeg fikk heller ikke noen forklaring på om han mener grensen mellom Egypt og Gaza er åpen eller stengt, i spørsmål nr. 3. Men han mener selvfølgelig at et fengsel er lukket på alle kanter. Derfor mitt spørsmål nr. 2. Utrolig at det bare er grensen mellom Gaza og Israel som det er aktuelt å klage på for forståsegpåere.

Jeg fikk heller ikke svar på om Busterud mener at det var nødvendig med den lille pallen med varer som Ship to Gaza prøvde å smugle inn sjøveien.

I mitt femte spørsmål får jeg til svar at Norsk Folkehjelp driver et opplæringsprogram for skole- og barnehagebarn. Vi vet utfra palestinaarabernes egne uttalelser og deres utlagte videoer, at barna læres opp til å hate jøder, og de lærer også hvordan de skal drepe dem. I deres skolebøker er ikke Israel nevnt som land eller vist på kart. Hva gjør Norsk Folkehjelp med det?

Jeg er blitt mektig lei av alle som kommer med påstander de ikke kan stå inne for med en forklaring.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.