Hvem har sviktet? Hvem i all verden satt/sitter med saksinformasjon her? Vi vil ha informasjon om saksgangen her.

Fra nå av og inntil videre til mer informasjon blir gitt ligger nå alt ansvar i forbindelse med de miljømessige konsekvenser, folks sikkerhet langs veien og alle kostnadsmessige forhold som kan oppstå ved uttaket og trafikken.

Til: Vang Almenning, Skanska, Hamar Kommune herunder miljøavdelingen og kommunalsjef vedrørende vei/vann/avløp, Fylkesmannen herunder miljøavdelingen og samferdsel, Trafikksikkerhetsutvalget, Statens Vegvesen, Vellet, skolene og beboere i området.

Kommunalsjefen beklager. Ja det skulle bare mangle når en så stor sak bare passerer. Her kan han ikke vente på svar. Det må aksjoneres. Han må sørge for stopp i dette til alt er sikret.

Penger til regulering av dette forefinnes hos Vang Almenning og Skanska. Vang Almenning har i alle år hatt minimalt utlegg på sikkerhet i forhold til trafikk etter Gåsbuveien. Vang Almenning har bare tatt inn millioner av kroner i bompassering, parkering, utleie og hytte område inntekter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.