Det er en kjent sak, at noen låner «over pipa», men at en tomt med «verdiløse» bygninger kan bli pantsatt for 985.000.000 kroner og i tillegg har Filadelfiamenigheten tapt 115.000.000 kroner på prosjektet, da sitter en med et beløp på 1.1 milliard norske kroner for en tomt som ennå ikke er ferdigryddet slik at bygging av det nye prosjekt kan igangsettes.

Det kan være interessent å få bekreftet hvor mye de «gamle» eierne fikk i innløsningsbeløp.

Differensen mellom 1,1 milliard og erstatningene, skulle da tilkomme planleggingsarkitekter og kommunale godtgjørelser og riverne.

Eller kan det være noen som urettmessig har skodd seg på andres bekostning. Har det vært flere eiere underveis?

Pantstillerne blir vel de store taperne. Hvis ikke, er det flere som får svi når lånene skal innfris.

Det finnes kanskje en naturlig forklaring. Kan det tenkes at det finnes investorer som har en milliard for mye, og som ønsker å gjøre en god gjerning for Hamar?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.