Magne Mathiassen hevder i et innlegg at jeg og BBL har mistet «trua på Vang». Som «bevis» påstår han at jeg og vi vil bygge både i Klukhagan og på Vien i stedet for øst for E6. Begge deler er feil, og det vet han godt. BBL har stemt og talt mot både bygging i Klukhagan og på Vien, og argumentert sterkt for bygging i Vang. Det kan bevises både fra avisspaltene og protokoller i kommunestyret.

Jeg er litt skuffet over at Ap legger seg på et slik debattnivå. Det er ikke mange dagene siden Aud M. Riseng mente jeg drev med «lokalpolitiske særinteresser» da det ble bestemt at Lunden skole skulle bygges ut. Nå hevder altså Mathiassen altså at jeg ikke stiller opp for hjembygda. Bli i det minste enige internt før dere skriver neste innlegg!

Problemet er ikke at BBL har mistet trua på Vang, problemet er at vangsokningene har mistet trua på Hamar Ap. Velgeroppslutningen er en brøkdel av hva den var, medlemstallet har gått kraftig ned og tidligere oppegående og aktive partilag er avviklet. Fortsatt er det stor frustrasjon internt i partiet over måten Vang-saker blir håndtert. Skal dette bedres tror jeg partiet bør bringe noe annet til torgs enn beskyldninger og «fake news» mot andre.

BBLs medlemmer er aktive på mange fronter i både Hamar og Vang. Folk kjenner oss igjen fra fritid og arbeid og vet hva vi står for. Det er en resept jeg varmt kan anbefale også for frustrerte listekandidater i Ap.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.