Magne Mathiassen hevder i et innlegg at jeg og BBL har mistet «trua på Vang». Som «bevis» påstår han at jeg og vi vil bygge både i Klukhagan og på Vien i stedet for øst for E6. Begge deler er feil, og det vet han godt. BBL har stemt og talt mot både bygging i Klukhagan og på Vien, og argumentert sterkt for bygging i Vang. Det kan bevises både fra avisspaltene og protokoller i kommunestyret.

Jeg er litt skuffet over at Ap legger seg på et slik debattnivå. Det er ikke mange dagene siden Aud M. Riseng mente jeg drev med «lokalpolitiske særinteresser» da det ble bestemt at Lunden skole skulle bygges ut. Nå hevder altså Mathiassen altså at jeg ikke stiller opp for hjembygda. Bli i det minste enige internt før dere skriver neste innlegg!

Problemet er ikke at BBL har mistet trua på Vang, problemet er at vangsokningene har mistet trua på Hamar Ap. Velgeroppslutningen er en brøkdel av hva den var, medlemstallet har gått kraftig ned og tidligere oppegående og aktive partilag er avviklet. Fortsatt er det stor frustrasjon internt i partiet over måten Vang-saker blir håndtert. Skal dette bedres tror jeg partiet bør bringe noe annet til torgs enn beskyldninger og «fake news» mot andre.

BBLs medlemmer er aktive på mange fronter i både Hamar og Vang. Folk kjenner oss igjen fra fritid og arbeid og vet hva vi står for. Det er en resept jeg varmt kan anbefale også for frustrerte listekandidater i Ap.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00