Jeg har akkurat kommet hjem etter en fantastisk forestilling med Liv Ullmann. I forkant av forestillingen blir det opplyst om at mobilbruk i form av lyd (hvilket et par stykker hadde glemt) og foto/film ikke var tillatt.

Underveis i stykket, som hadde en varighet på 2 t. 10 min., gjorde jeg en statusoppdatering på Facebook, som tok i underkant av ett minutt. Beklageligvis satt det en type «Narvestad» to seter til høyre for meg og, som jeg i ettertid forsto, hadde observert dette.

LES OGSÅ: Livs fantastiske liv

Etter forestillingen, i gledesrus, får jeg en irettesettelse av «Narvestad» om min mobilbruk, som om jeg hadde sittet med denne under hele forestillingen, han gikk fort videre, men jeg tok tak i han igjen og fikk vite hvor han hadde sittet i forhold til meg.

Så kjære deg «Narvestad», hvis mitt ene minutt på oppdatering irriterte deg så inderlig, ønsker jeg å gjøre opp for det ene minuttet jeg tydeligvis fikk din oppmerksomhet vekk fra forestillingen, altså at du observerer, to seter til venstre for deg, en Facebook-oppdatering. Mitt regnestykke tilsier at dette blir ca. kr. 3,77 ordinær billettpris (men jeg runder opp til kr.4,-), om du gir meg ditt mobilnummer Vippser jeg straks over (som jeg foreslo på kulturhuset).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.