Jeg har akkurat kommet hjem etter en fantastisk forestilling med Liv Ullmann. I forkant av forestillingen blir det opplyst om at mobilbruk i form av lyd (hvilket et par stykker hadde glemt) og foto/film ikke var tillatt.

Underveis i stykket, som hadde en varighet på 2 t. 10 min., gjorde jeg en statusoppdatering på Facebook, som tok i underkant av ett minutt. Beklageligvis satt det en type «Narvestad» to seter til høyre for meg og, som jeg i ettertid forsto, hadde observert dette.

LES OGSÅ: Livs fantastiske liv

Etter forestillingen, i gledesrus, får jeg en irettesettelse av «Narvestad» om min mobilbruk, som om jeg hadde sittet med denne under hele forestillingen, han gikk fort videre, men jeg tok tak i han igjen og fikk vite hvor han hadde sittet i forhold til meg.

Så kjære deg «Narvestad», hvis mitt ene minutt på oppdatering irriterte deg så inderlig, ønsker jeg å gjøre opp for det ene minuttet jeg tydeligvis fikk din oppmerksomhet vekk fra forestillingen, altså at du observerer, to seter til venstre for deg, en Facebook-oppdatering. Mitt regnestykke tilsier at dette blir ca. kr. 3,77 ordinær billettpris (men jeg runder opp til kr.4,-), om du gir meg ditt mobilnummer Vippser jeg straks over (som jeg foreslo på kulturhuset).

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00