Forfatteren av disse linjer er kulturinteressert, og da skulle man vel også hilse med glede den uttalelse Løtens ordfører kommer med i HA 1. september. Så er det likevel ikke bare å juble: «Ap ønsker å finne en million», sier ordføreren, men hun presiserer ikke om dette

- er pr år eller om det er for 4-årsperioden,

- om det er inkludert det som hittil er bevilget for perioden, eller om det er nye penger,

- og det sies ingen ting om hva annet dette går på bekostning av.

Disse spørsmålene burde kanskje velgerne få svar på før valget! For ordens skyld: Jeg er veldig med på at kultur er viktig i Løten-bygda, som Lilleøkseth sier, men innbyggerne fortjener å få svar på de spørsmål som her er stilt – før valget.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.