Det måtte gå nesten 70 år før jeg brakk et eneste bein i kroppen. Min egen feil selvsagt, å tråkke på den eneste issvullen i hele Hamar, satt på spissen selvsagt. Et fall og to brudd i beinet.

Først krabbe inn igjen, med store smerter, før jeg fikk hjelp til å komme meg til fastlegen og så til Elverum, røntgen og midlertidig gipsing til hevelsen hadde gått ned, slik at man kunne operere. Først hjemme og så fire dager på sykehuset før operasjon, og et døgn etter var jeg hjemme.

Men for en service av utrolig dyktige og hyggelige leger, pleier og studenter. Ble dullet med, som om jeg skulle være nær familie. Etter en vellykket operasjon bar det hjem til rekreasjon som vil vare trolig seks til ni uker.

Jeg kjente med en gang at smertene forsvant, men beinet er selvsagt stivt, ømt og kan selvsagt ikke belastes, og mindre smerter under forflytning. Men overraskende hvor raskt man blir mer bevegelig.

Mine tanker går til «englene» på Elverum sykehus, som stilte opp døgnet rundt, alltid blide og hyggelige, og ikke minst behjelpelige. Dessverre greier man ikke å få uttrykt hvor takknemlig man egentlig er, når man ligger der i smerter.

Uten at jeg egentlig kjenner hverken deres lønn eller arbeidsvilkår, tør jeg kaste ut påstanden om at de er en underbetalt og undervurdert gruppe.Tusen takk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.