Svar til hvorfor så mye støy 9. november og norske tv programmer.

Jeg henger meg på. Hvorfor så mye støy inn i våre hjem? Jeg støtterTormod Johansen og Helge Larsen. Helge spør hva vi kan gjøre med dette. Jeg har slått av TV-en mang en gang når jeg ikke orker mer. Er det norske serier eller filmer, er det så mye bakgrunnsbråk at en ikke hører hva som blir sagt. Blant annet tid for hjem. Jo, de er bergensere men hører ikke hva de sier.

Og dette skrev Torstein Hervland:


Og hva får vi? Jo, en god dose med dunk-dunk i bakgrunnen der også. Kundene må bare ta imot, for det er vi som betaler.Jeg har hatt kontakt med TV3, TVN, og TV2 på FB. De eneste jeg fikk svar fra var TV3. De skulle prøve å ordne dette. De vil ikke høre på kundene sine, sånn skal det nok være. TV2 har fått nytt og fint studio til nyhetene sine.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.