Både Hamar Arbeiderblad (HA) og ordfører Morten Aspeli uttrykker bekymring for de hvite og middelaldrende meddommerne i rettsalene. Målet er at vi skal dømmes av likemenn. Det høres ut som en utopi. Vil det si at narkomane afrikanere skal dømmes av afrikanere, helst narkomane? Homofile unge fyllekjørere av unge homofile fyllekjørere?

Det som burde bekymre HA og ordfører Morten Aspeli er at Hamars innvandrere som utgjør ni prosent av befolkningen tar imot hele 40 prosent av sosialutbetalingene. Noe som uten tvil rammer våre svakeste som opprinnelig har tilhørighet her og i landet. På landsbasis vet vi at gruppen innvandrere/utlendinger også er overrepresentert ved soningsanstaltene våre også. Situasjonen i Norge viser integreringen mislykket og tynger budsjettene i stor grad. Det er en bekymring som burde kvalifisere til forsidestoff.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.