Hvor var Einar Lang-Ree når høyblokka vis-à-vis skoletorvet ble bygd?

Hvor var Einar Lang-Ree når fylkeshuset ble bygd, i tillegg oppå et høyde drag i Hamar, ved siden av en rasert Hamar Park, nennsomt utført av kommunen?

Einar Lang-Ree gjør et nummer ut av at Rådmannen og ordføreren er innflyttere, men kommer ikke han selv ifra Stange?

Regner med at Einar Lang-Ree har fått med seg at kommunene i Hamar regionen har sluttet seg til SMAT planen, som skal begrense utbygging og nedbygging av matjord. En plan som for Hamars vedkommende betyr fortetning og bygging i høyden. For øvrig en plan som Ringsaker ikke bryr seg om eller tar hensyn til.

Det er ingen andre kommuner i Hamar regionen som har nedbygd så mye matjord som Ringsaker, men de bryr seg heller ikke om samarbeid i regionen da de er seg selv nok.

Hva er problemet med et signalbygg på et forsømt område som Tjuvholmen er? Hamar har bruk for et signalbygg, slik som Molde har, slik som Brumunddal får. Eller skal Hamar fortsette å være et stoppested på Dovrebanen?

Hamar er forandret fra den tiden Østre torg var samlingsstedet for buss og ungdom med pølsebua til Elvsveen og Narvesen kiosken og melkebaren med banasplit i Meierigården.

Verden og utviklingen går videre og vi kan ikke leve i fortiden. Det handler om å akseptere at ting forandrer seg og det er lite vi kan gjøre med det.

Jeg vokste opp i sentrale deler av Hamar og når asfalten kom, så synes jeg det var dumt, for da forsvant grusen jeg fant steiner i til spretterten min og jeg savnet vanningsbilen som reduserte støvplagen.

Fra en gretten gammel gubbe til en annen gretten gammel gubbe.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.