Fremskrittspartiets ungdom har lenge kjempet for dyrepoliti, den blåblå regjeringen innførte et prøveprosjekt. Med den blågrønne regjeringen skal ordningen styrkes, og vi skal endelig få dyrepoliti i alle landets fylker.

I Netflix-serien «the end of the f***ing world», følger vi gutten James som mener han er psykopat, han fantaserer om å en gang drepe et menneske. I serien kommer det også frem at James tidligere drepte dyr. Selv om dette bare er en serie speiler den virkeligheten godt. Det er nemlig slik at mennesker som utøver vold mot dyr ikke har den samme empatien som andre, de har det på en måte ikke i seg. For å ikke spoile hele serien så er det slik at det skjer et vendepunkt i James liv, men det er dessverre litt for sent.

Med denne kunnskapen blir det klart at et dyrepoliti som jobber for å avdekke vold mot dyr også kan være nyttig for å avverge vold mot mennesker. De som utøver denne volden vil også kunne få hjelp, før det er for sent. Dette er en stor seier for FpU, for samfunnet og ikke minst for dyrene

organisatorisk nestformann Hedmark FpU

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.