I fjor ble det med pomp og prakt åpnet ca 17 kilometer med dobbeltsporet jernbane langs Mjøsa.

Trodde jeg.

Les også: Jernbaneverket har laget 3D-filmer over de fire aktuelle jernbanetraseene gjennom Hamar. Se dem her!

Fortsatt mangler det kjøreledning på deler av det ene sporet nærmest Tangen slik at tog må stoppe for møtende tog der eller på Espa. Men ikke bare det.

Det mangler bruer i begge ender av det nye sporet. Så vidt jeg har forstått vil det ikke komme noen ny bru over Minnesund ei heller over Tangenbukta før i 2023. Først da vil man kunne få kortere og mer effektiv reisetid.

Men det stopper ikke der.

Fordi det stopper antagelig på et jorde nord for Stange i 2024 fordi man ennå ikke er blitt enige om hvor sporet skal gå gjennom eller rundt Hamar.

Da begynner det å lukte skandale og mange milliarder til liten samfunnsmessig nytte.

Lillehammer vil jeg ikke en gang nevne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.