Ein åtte meter høg vegg: Dette fekk eg ikkje med meg. I HA sitt oppslag 18. november blir kommunens jarnbaneansvarlege, Stig Vaagan, referert.

Han formulerer seg slik at det eine vest-alternative inneber ein åtte meter høg vegg over bakken framfor Hamarbukta. Det høyres jo så skræmande ut at alle vil ta avstand frå det. Derfor lurar eg på kvar han har det ifrå. Eg høyrde ikkje noko om det på folkemøtet, men eg høyrde noko om ein åtte meter djup kulvert under bakken. Men eg høyrer altså dårleg. Eg ser i avisa 19. november at Live Giset har oppfatta dette likt med Vaagan.

Les også:
Disse alternativene har Jernbaneverket lagt fram

Dette er heilt avgjerande for meg når eg skal ta standpunkt: Med ein åtte meter høg vegg utanfor Hamarbukta, vil eg forkasta alternativet. Men viss det er ein åtte meter djup kulvert under bakkenivå, vil eg derimot sjå på det med positive auger. Eg vonar på eit klårt svar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.