Ole Brumm: «Det var klokt når det var inni hodet mitt, men så skjedde det noe på veien ut».

Jeg er ikke så sikker på om det er meg Frps Hans Kristian Arnkværn mener når han sier at vi må få bort «daukjøttet» i politikken i Ringsaker?

Altså, for å definere ordet daukjøtt: Det kan bety lat person eller dødt vev rundt sår. Ikke er jeg lat, og ikke har jeg på nåværende tidspunkt sår med dødt vev rundt, så da er det vel kanskje ikke meg han sikter til da! Jeg kan ikke kalles uinteressert heller. Arnkværn kan jo ikke kjenne til alle i kommunestyret, etter bare fire måneder.

Les også: Frp kan bli del av daukjøttet

Jeg vet hvor jeg står politisk, jeg har klare meninger og jeg tar til ordet når jeg føler det er på sin plass. Ja da, her kan jeg bli mye flinkere, men det viktigste er vel at jeg innad i mitt parti og sammen med mine partikollegaer, jobber for at Ringsaker kommune skal være et godt sted å bo, for alle som ønsker å bo her.

Jeg har et grunnsyn som sier at det er viktig å respektere hverandre og se andres behov. Jeg har etter beste evne også fortalt mine barn at vi er forskjellige som mennesker, og at det er viktig å gi rom for alle, ikke utestenge noen. Jeg har også jobbet med at de skal tenke over hvordan ens egne handlinger påvirker andre.

Som politikere i Ringsaker kommune tenker jeg at vi har et ansvar i å være gode rollemodeller. Vi skal spesielt være gode rollemodeller for barna.

Da er det viktig å tenke over hvordan vi er mot hverandre, hva sier til hverandre, eller hva vi kaller hverandre. Vi bør virkelig oppføre oss pent, være høflige, møte andre med respekt og tillit, selv om vi kommer fra forskjellige partier og har ulike politiske oppfatninger. Jeg sier som Ole Brumm: Sterke mennesker dytter ikke andre ned, de løfter dem opp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.