HAs utskremte journalist kan onsdag 27. mars rapportere om mystiske tildragelser i Skøyenbygningen på Domkirkeodden. Filmfolk fra noe som kaller seg Paranormal24 skal tidligere ha kommet over “gjenstander som tilsynelatende hadde dukket opp mens de var der og gjorde opptak i bygningen”. Ei trådsnelle kommer plutselig rullende over gulvet, og på bordet har det dukket opp en barnesko, helt av seg selv.

Dette kan jeg underskrive på! Da jeg var sivilarbeider på Domkirkeodden tidlig på 1970-tallet, var en av oppgavene mine å fotografere gjenstander i samlingene – og ett av rommene i Skøyenbygningen ble brukt som studio. Arbeidet framsto som et monotont evighetsprosjekt, det fordømte lageret med gjenstander ble jo aldri tomt! Nå vet jeg at det var fordi en usynlig hånd fylte på med barnesko, trådsneller og alskens historisk krimskrams.

Dag ut og dag inn oppholdt jeg meg i Skøyenbygningen, helt mutters alene, til og med etter at det begynte å bli mørkt! Jeg merket aldri at det sto et gjenferd i rommet, eller at det var spøkelser bak gardinene. Men det tar jeg på egen kappe, vi er jo ikke alle født sensitive. Det føles godt endelig å ha fått et svar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.