lederplass i Hamar Arbeiderblad på torsdag kunne man lese at det tydeligvis er Mjøsparken som skal sørge for at folk flytter til Ringsaker i fremtiden.

Jeg tror ikke dette er tilfellet. Den siste tiden har vi lest om slitne eldrehjem og skoler som mangler godkjenningsstempel. Dette er åpenbart negativ reklame for Ringsaker kommune, og ingen Mjøspark kan rette opp i det. Folk er mer opptatt av hvordan mor har det på sykehjemmet, og hvordan barna har det på skolen enn at vi har et gigantisk parkområde i Mjøskanten. Mjøsa er en attraksjon i seg selv, og vi trenger ikke bruke millioner av kroner for at den skal være et trekkplaster.

Heldigvis er det et par partier i Ringsaker som ønsker å prioritere annerledes. Ved å kutte ned på prestisjeprosjekter, bruke mindre på administrasjon og kultur får man midler til å kutte i eiendomsskatten, øke vedlikeholdet av kommunale bygg og veier samt å innføre søskenmoderasjon mellom barnehage og SFO. En kommune med gode kommunale tjenester i hele kommunen og for folk i alle aldre er god reklame og gjør at folk ønsker å bosette seg.

Vi må fokusere på det viktigste først. At dette er veien vi ønsker å gå gjenspeiles i Ringsaklistas budsjettforslag, og det vil også være dette som ligger til grunn for videre arbeid med programmet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.