MENINGER

Denne fargen har de sminket på seg, for under finner vi brunfargen. Sminken er i ferd med å renne av og kynismen er svært synlig.

Siv Jensen står på valgstand og oppfordrer kommunene til ikke å gi tak over hodet til flyktninger, Carl I. Hagens siste krampetrekning er at det private næringsliv gir hjelp for å fremheve seg sjøl. Chistian Tybring-Gjedde sier at det vi ser på TV er propaganda, pluss mye mer det ikke er plass til her.

For en del år tilbake var det mange frp medlemmer som sto fram offentlig og forfektet nazistisk tankegods. For at partiet skulle bli tatt seriøst og ha sjanse til å bli hørt på Stortinget ble disse «urokråkene» ekskludert. Det var et smart trekk. Så langt som jeg har klart å lese meg til i disse dager er det ingen som fronter Frp som kan/vil hjelpe i den humaniære krisa vi alle er vitne til.Tvert i mot - topper i Frp sier: Ikke hjelp!

Frp beskriver seg selv som «et liberalistisk folkeparti som bygger på Norges grunnlov, norsk og vestlig tradisjon og kulturarv, med basis i det kristne livssyn og humanistiske verdier». Jfr Wikipedia. De som topper/stemmer/ sympatiserer med dette partiet vet neppe hvilke grunnverdier de bygde på da partiet ble startet opp. Dere er tvertimot et hån mot kristne livssyn og humanistiske verdier som partiet sier er grunnpilarer i ideologien.

La meg ta et eksmpel fra 2. verdenskrig her i Stange. Russiske krigsfanger på flukt fra nazismens terror ble hjulpet med mat, drikke og klær av gode medmenneskelige stangesokninger. Sambygdinger som bekjente seg til nazismens (fascisme + rasisme) ideer anga disse flotte menneskene og følgen ble at mange av dem ble arrestert, torturert og drept.

Vi ser igjen at nordmenn hjelper det de kan nå, med klær, mat og husrom til flyktninger fra Syria. Godt at slikt ikke blir straffet lengre i dette landet.

De av dere som sier og tenker - IKKE HJELP - bør skamme dere, ta opp historieboka og lese dere opp angående Norge gjennom tidene og sette dere inn i situasjoen som har vært i Syria de siste fire åra.

Jeg har et forslag: Som best jeg kan vil jeg arrangere en chartertur til Syria for inntil 8.000 Frp-medlemmer. Dere kan ta med tannbørsta deres. Om dere ikke liker dere i Syria kan dere gå tilbake til Norge. For dere som ikke vil gå -det trengs neppe mer en et Cessnafly ettersom Syria bombes i fillebiter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.