Er det et urimelig krav at leserne blir informert, også om myndighetene skulle ønske noe annet, og det ikke har noe med rikets sikkerhet?

I den senere tid har mange medier omtalt den bevisstløse Atefe Rezaiie og hennes barn, som ble sendt ut av landet med politi- og «legeeskorte» fra Trondheim til Tyrkia.

Det er grunn til å spørre hva UDI og politiet legger til grunn, når flyktninger og asylsøkere, blir nektet opphold og skal utvises fra landet.

Klassekampen, som den eneste avis, tar opp problemet ved valg av dem som skal ta vare på det helsemessige ansvaret for deportasjonen.

Det var et privatpraktiserende legefirma, lege Gunnar Fehn AS, som ble rekvirert fra Oslo til Trondheim, for å ta seg av det helsemessige.

Nå burde det jo blinke noen varselsignaler for politiet, før valget av Fehn! Finnes det ingen andre, som oppfyller kravet til helsepersonell?

De ansvarlige myndigheter, gjør vel sine forundersøkelser, også ved ansettelser, også på politiets utlendingsinternat på Trandum?

Gunnar Fehn har i mange år hatt ansvaret der. Legen er kontroversiell fordi han har stått bak flere innlegg på nettsider som Document, Human Rights Service og det svenske Avpixlat, som markere seg sterkt kritisk til innvandring og Islam.

På Pegidas sider, skrev han «Bygg grensegjerde mot Sverige -ikke vent til invasjonen er i gang». Med de holdninger han over lengre tid har vist, skulle det tilsi at han er førstevalget i denne jobben?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.