Selv døperen Johannes ble bedrøvet, sies det. Når selv h a n ikke fikk oppleve Jesus’ tilbakekomst til jorden - innen han døde. Det som han så inderlig hadde trodd på, hele livet. Hadde selv forkynt dette som sitt budskap, til de ikke troende.

Generasjoner etter generasjoner har siden, i 2000 år, vært troende gjennom hele livet. For å sikre seg det ettertraktede livet i himmelen etter sin død, – få møte Frelseren.

Milliarder mennesker har opplevd den samme skuffelsen, som Johannes. Fikk ikke oppleve Jesu tilbakekomst, og de fikk ingen garanti for at de skulle få oppleve et himmelsk liv etter sin død. De hadde levd etter Bibelens ord, den som er uttenkt av menneskehoder og skrevet ned av menneskehender. Ingen her på jorden har opplevd bevis for at det finnes en Gud, som kan tilbes. For å få syndenes forlatelse.

Mennesket har gått oppreist nå, i minst 40.000 år, og utviklet seg – enormt. Bare siste 100 år har kunnskapen mennesket har klart å tilegne seg, utviklet teknikker som er helt enorme. Til menneskehetens tjeneste, stort sett. Men religionene henger etter – kvinnene må hel-tildekkes for mennenes skyld. Utroskap skal straffes med døden. Sikkert bare kvinners?

Mennene ber til sin Gud, går ut og dreper annerledes troende. «Om Gud vil» - sier de, og har dermed god samvittighet. Det er blitt slik, etter disse 2000 år, at sekter, små grupper eller enkelt mennesker kan tolke religionen, og handle etter eget forgodtbefinnende. Fordi Gud «er med dem». De er så skråsikre. Men, slik kan ikke verden fortsette å ha det. Da går menneskeheten under, før forurensninger eller naturkatastrofer gjør ende på den.

Nå må det handles raskt, for omveltningene på jorden er enorme, og foregår i enorm fart. I et engelsk debattprogram om religionene vist i NRK, ble det uttalt: «Religionene er det verste som har rammet menneskeheten noensinne». Drøyt, men tenk om det er sant?

FN og store statsledere kan ikke sitte med hendene i fanget lenger, og bare iaktta forferdelighetene som skjer i religionenes navn. Ikke fortsette å late som religionene er fredet. Fremmedgjort og ødelagt som de er blitt, ved menneskenes store misbruk. Det er hele menneskeslekten dette dreier seg om!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00