Jeg håper han som har skrevet innlegget også tar seg tid å oppleve byen vår ved å være til stede selv og ikke bare gjennom avisa.

Jeg sitter nå i vårt nye flotte bibliotek som er svært godt besøkt, ikke minst som en viktig daglig sosial møteplass for mange. Biblioteket er en del av kulturhuset som vi åpnet for litt over ett år siden, og som 500.000 hadde besøkende i løpet av de første ni månedene.

Kulturhuset gir oss gode kunst- og kulturopplevelser i forskjellige sjangre. For få dager siden opplevde vi fantastiske ABBA-dager og Janitsjarskolens dag med svingende korpsmusikk her i den nye storstua vår.

Mens jeg sitter her i biblioteket ser jeg ut på det nye Stortorget. Dette fine byrommet som vi har fylt opp på flere store arrangementer. Det jeg ser at nå en fredag klokken 12.00 er at folk sitter sammen på benker eller i den sosiale ringen.Mens andre koser seg ute på Hoels.

Han nevner ikke Strandgata, men jeg vil absolutt anbefale et besøk dit også. Da vil han også oppleve hvor fin Strandgateparken ble etter at vi fikk ryddet opp i kratt og busker. Jeg tror han vil like utsikten gjennom en blomstrende park med Mjøsa i bakgrunn.

Og så vil jeg selvsagt anbefale en tur opp til den nye parken på Vestre torg, før han tar turen ned på den fineste strandpromenaden langs Mjøsa. Her vil han kunne se det nye Stupeanlegget som vi åpner i neste uke. Hvis jeg hadde møtt han der, kunne jeg fortalt han at dette er ikke det «stupebrettet» som skulle koste 1.5 mill.

Jeg kunne også fortalt at det anlegget som nå er klart til åpning ikke koster 30 millioner, men at den faktiske kostnaden for kommunen er på ca 12 millioner.

Jeg gleder meg til åpne anlegget, som jeg tror kommer til å glede mange i årene som kommer. Det er selvsagt forskjellige meninger om byen vår og alt som har skjedd de siste årene, men jeg er i hvert fall stolt av den fine byen vår og alle de muligheter til gode opplevelser som finnes her.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00