Når Arbeiderpartiet utvikler politikk tar vi utgangspunkt i hva vi vil ha og ikke i hva vi ikke vil ha.

Dette er også utgangspunktet for hvordan vi tenker om hvordan vi vil utvikle Ringsaker. Et annet utgangspunkt er at vi mener at vi løser utfordringene vi har best i fellesskap. Eller gjennom samarbeid om du vil. Vi tenker at bygdene og byene våre løser utfordringene vi som Ringsakersamfunn har, best sammen. I fellesskap bidrar bygdene og byene våre med sine ulike styrker.

Med politikk og fellesskap som verktøy vil vi fortsette å utvikle bygdene og byene våre. Ikke gjennom å la utviklinga ta akkurat den veien den selv vil, uten å vurdere om denne utviklinga er ønskelig. Heller ikke ved å sette byene og bygdene mot hverandre.

Som sosialdemokrater tror vi nemlig på at vi samfunnet blir best om vi jobber sammen!

Bjørnar Berntsen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.