Kjære fungerende ordfører Inga!

Les også: Kan Stortorget blir en turistmagnet?

Kanskje du skulle benytte kommunens og eksplisitt ordførerens sommerfullmakt til å sørge for et meget bedre og større volum på spruten i fontenen på Stortorget! Dagens proporsjon på fontenespruten sett i forhold til det STORE Stortorget står ikke i godt forhold til hverandre og må forbedres.

Dette skrevet vel vitende om at din sommerfullmakt lite trolig kan benyttes til nå å imøtekomme dette mitt ønske. Som også er et ønske fra betydelig mange her i «innlandshovedstaden»!

Men bruk i hvert fall din innflytelse til å påvirke dine politikerkolleger og administrasjonen i kommunen for å finne en løsning både økonomisk og politisk i løpet av sommermånedene for en betydelig oppgradering.

Sørg i hvert fall for at spruten er maksimal når NRK og DS Skibladner skal kringkaste til «all verden» fra Hamar og Skibladnerbrygga fredag 15. juli, da alle må/skal/vil møte fram!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.