HA skriver 22. juli på lederplass om boligbygging eller fortsatt drift av Hamar flyplass. HA vil avvikle flyplassen, og viser til at det er viktig å kunne tilby «nok boliger». Hamar Venstre er helt enig. Vi sliter med å kunne tilby nok boliger med sentral beliggenhet til folk som vil flytte hit, så vi trenger arealene på flyplassen til boligbygging.

Videre vises det i lederartikkelen til at Hamars politikere må være mer restriktive med å bygge ned matjord «enn dagens politiske flertall har vært». Hamar Venstre er helt enig. Vi stemte for et klart strengere jordvern enn flertallet da arealplanen var oppe til behandling sist, ikke minst på Vien og Ridabu, og vi vil fortsette å gjøre det for å sikre framtidas matproduksjon.

HA støtter også initiativene «for å bevare gamle bygninger» for å ivareta byens identitet. Hamar Venstre er helt enig. Vi går for eksempel for bevaring av Parkgata 31 og Tvillinghusene, og er opptatt av at det gamle og nye Hamar skal fungere godt sammen.

Vi må prioritere. Også i Hamar Venstre ser vi argumenter for å bevare flyplassen, men boligbygging er likevel viktigere.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.