Jeg undres litt. Her jubles det over en klimaplan, et klimabudsjett, som skal skape et bilfritt sentrum. Så stenges halve sentrum for biltrafikk, for å bygge to rundkjøringer på sentrale innfartsårer.

Trafikken står i stampe, hver dag, i flere år. Blir det ikke avgitt eksos fra biler som står i kø?

Og hvorfor bruke massevis av penger på å gjøre veiene mer framkommelig for biler til et sentrum, som skal være bilfritt? Fremtidsrettet, spør du meg. Jeg er klimarealist. CO2 er en fullstendig ugiftig gass, som gjør at planter og dyr kan leve, gjennom fotosyntesen. Kutt ut MDG. Tenk på alle avgifter vi får på grunn av dette der. Noe som ikke gagner oss overhodet.

Det påstås at det blir så mye varmere hvis vi bruker bilen. Syns det har vært kaldt nok ei stønn jeg nå. Kanskje vært på sin plass med litt tomgangskjøring, slik at vi får litt bedre vær?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.