En kan mene mye om BBL, men et politisk parti er det ikke, slik som tre listekandidater fra BBL framstiller det i HA 6.7.

Definisjonen av et politisk parti er: Et politisk parti er en sammenslutning av personer som har et visst sammenfallende syn i politiske spørsmål og ønsker å øve innflytelse på politiske beslutninger.

By og bygdelista på Hamar er pr. definisjon en politisk uavhengig liste. Jeg synes de tre representantene argumenter godt for hvorfor de ikke er et politisk parti, men uavhengige. De ser ikke sammenhengen mellom politikken som skjer på de tre nivåene, storting, fylke og kommune.

Jeg har mitt politiske engasjement i Arbeiderpartiet fordi jeg ser sammenhengen og ønsker å påvirke politikken på alle tre nivåene, til Hamars beste.

Jeg er stolt av vårt demokrati som ved frie valg velger inn personer som ivaretar våre interesser. Derfor blir jeg oppriktig lei meg når folkevalgte på storting omtales som «når Oslo bestemmer». Alle land har et parlament og det ligger stort sett i hovedstaden, men de som sitter der kommer fra hele landet. Også Hamar er så heldig at vi har en representant i Stortinget, Anette Trettebergstuen, som snakker vår sak.

Til slutt så sier de tre at alle partier er enige om at alle ønsker flest mulig heltidsstillinger. Mulig det, men det har ikke skjedd uten et sterkt fagligpolitisk engasjement. Det er nettopp i arbeidslivsspørsmål vi har det beste eksemplet på at et stort engasjement på alle nivåer gir resultater. For BBL finnes det ingen «deltidskrise» på Hamar. For oss i Arbeiderpartiet vil «krisen» være der helt til alle som vil kan jobbe heltid.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.