Levende bilder blir stadig viktigere for nettavisene. HATV er fortsatt inne i en læringsprosess, men nå sender vi både direkte og lager tv-serier, i tillegg til de enkle videosnuttene.

Den største utfordringen for HA er at journalistene og fotografene har minimalt med tv-erfaring. Det har vært en enorm omstilling for oss, men vi har gått på utfordringen med entusiasme og lyst til å gi seerne våre noe de ikke får andre steder.Vi har også kjøpt mye nytt utstyr. Det gjør at vi kan sende direkte fra viktige hendelser på bare noen minutters varsel. Vi gjorde det da Vegard Skogheim helt plutselig trakk seg som HamKam-trener. Og vi sendte direkte da Peter Sørensen kom til klubben. I det hele tatt har sport vært HATVs store satsingsområde. Rinkside-sendingene, som tas opp rett etter hockeykampene og legges ut en drøy time etterpå, er av våre mest sette videoer. På det meste har vi hatt 3.000 seere på de sendingene. Tilbakemeldingene forteller også at dette er noe hockeyfolket virkelig vil ha.

Da det nye kjøpesenteret CC Stadion åpnet, gjorde vi et interessant stunt. Vi sendte over tre timer direkte, hvor vi gikk fra butikk til butikk i gågata og endte opp på selve åpningen på CC Stadion. Nesten 4.000 seere var innom denne sendingen, og det forteller at nysgjerrigheten var veldig stor for det nye senteret.

Det tok helt av da vi lagde videoen om griseslaktingen som ungdommen overvar. 15.000 seere fortalte oss tydelig hvordan slike ting kan spres på sosiale medier når det virkelig treffer.

Når alt dette er sagt, er vi ydmyke nok til å innse at vi fortsatt har en vei å gå. Det er mye å lære og vi sender våre folk på kurs for å bli bedre, samtidig som vi får god hjelp av flinke folk utenfor avishuset.

Så må vi også være ærlige og si at ikke alt vi har gjort har vært like vellykket. Julekalenderen ble for seig og lite spennende. Kvaliteten på HATV må være like bra som det vi lager i papiravisen.

Målet er å glede og overraske seerne på en annen måte enn vi gjør i avis-artiklene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.