Nå må dere gi dere, dere som strør om dere med negative omtaler av Ankerskogen svømmehall. Jeg er en av de som bruker svømmehallen jevnlig og har stor glede av det. Jeg sier at jeg har bedre helse nå enn for ti år siden og det kan jeg takke Ankerskogen for. For meg er det ikke dyrt, men jeg er heldig, jeg er pensjonist og kan gå der fem dager i uka.

Men jeg har full forståelse for at det kan bli dyrt for en familie. Derfor bør ledelsen se på om de kan lage en moderat familiebillett. Det er investering for fremtiden det, barna vil lære å bli glad i Ankerskogen og bruke den senere i livet også. Og utgiftene for anlegget blir ikke større om mor og far tar med seg barna i svømmehallen.

Ellers kommer det med prioritering inn, den som ønsker å bruke feriepengene på reise til sydlige land og ligge på stranda med en billig øl må bare gjøre det, det er deg vel unt. Men det er ikke noen som vil være uenig i at en ferie på fjellet og gå fra hytte til hytte gir en helt annen helseeffekt. Skulle du være så heldig å kunne gjøre begge deler er du privilegert.

Jeg var i Ankerskogen under hele ombygningsperioden, men folk sa: går du der, er det ikke bare rot der. Nå sier de som jeg snakker med, går du i Ankerskogen, det veldig dyrt der har jeg lest.

Til deg som ser det som din oppgave å se det negative ved alt og alle må jeg si, det er noe positivt i alt, se etter det. Det er en kjent sak at om det kommer ut et rykte, sant eller usant om at et firma går mot konkurs, ja så går det konkurs for da slutter folk og handle der. Med å rakke ned på Ankerskogen er du med på og ødelegge det fine tilbudet vi har i Hamar. Og det vil ødelegge for mange mennesker så de ikke får den helse og livskvalitet som de får ved å gå i Ankerskogen.

Jeg leste noe nytt her: «fremsnakk». Ja, gjør det. God sommer i Ankerskogen.

Einar Granerud

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00