Valget er over og vi er tilbake i hverdagen. Vi går spennende tider i møte. For å stable på beina et styringsdyktig kommunestyre er alle knep i boka tatt i bruk. Lønnen til varaordførerkandidaten fra Høyre dobles i forhold til forrige periode.

Lurer på om det var Høyre eller BBL som kom på den tanken. Viseordførerkandidaten fra Høyre (pr 18.september) uttaler følgende visdomsord i sakens anledning: Av og til må man bruke penger for å sparepenger.

Dette rene ord for penga. Men jeg er noe forbauset over at en høyrepolitiker er så ivrig etter å stikke sugerøret inn i fellesskapets pengebinge. Hva har vi i vente?

Da jeg leste dette i HA torsdag 17.september kom jeg til å tenke på et sitat fra George Orwells «Animal Farm»: «All animals are equal, but some animals are more equal than others».

Et lite tankekors til: I iveren etter å styre byen vår er man villig til å slå seg sammen med hvem som helst, uansett politisk ståsted! Det virker som om alt som er sagt og gjort i valgkampen egentlig ikke har spilt noen rolle. Etter valget går vi alle hånd i hånd.

Det får meg til å tenke på nok et sitat fra «Animal Farm», den siste triste setningen i boka: «The creatures outside looked from pig to man, and from man to pig, and from pig to man again; but already it was impossible to say which was which.»

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.